Bug #11216

Extra subfolder

Added by Kelly Stewart almost 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:VerifiedStart date:05/31/2017
Priority:MediumDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:-
Target version:Release 1.7.0
Google Code Legacy ID: Pull Request:
Sponsored:No Requires documentation:

Description

There's a new folder nested beneath a transfer on the appraisal tab . The top folder appends the UUID to the transfer name, then there's a subfolder called objects and then another folder under that with the transfer name (but no UUID). See attached screenshot. That subfolder contains the objects.

Screen Shot 2017-05-31 at 10.16.49 AM.png (70.5 KB) Kelly Stewart, 05/31/2017 01:20 PM

11216.png (77.3 KB) José Raddaoui Marín, 06/10/2017 02:19 PM

History

#1 Updated by Kelly Stewart almost 5 years ago

  • Subject changed from Appraisal tab - transfer folder structure to Extra subfolder

Further note - this new subfolder is not unique to transfers on the appraisal tab - it applies to a SIP that is sent right to Ingest as well. This means the AIP has that extra subfolder, which we don't want.

#2 Updated by Nick Wilkinson almost 5 years ago

  • Assignee changed from Nick Wilkinson to José Raddaoui Marín

#3 Updated by José Raddaoui Marín almost 5 years ago

  • Assignee changed from José Raddaoui Marín to Kelly Stewart

Hi Kelly, what is the extra subfolder they don't want, "objects" or "the transfer name (without UUID)"?

#4 Updated by José Raddaoui Marín almost 5 years ago

  • File 11216.png added
  • Status changed from New to Deploy
  • Assignee changed from Kelly Stewart to Nick Wilkinson

Actually, the subfolder with the transfer name doesn't appear to me, tested with AM qa/1.x and SS qa/0.x and with AM stable/1.6.x-bentley and SS stable/0.10.x-bentley. Probably a deploy issue.

#5 Updated by Nick Wilkinson almost 5 years ago

  • Status changed from Deploy to Feedback
  • Assignee deleted (Nick Wilkinson)
  • Priority changed from High to Medium

#6 Updated by Justin Simpson almost 5 years ago

  • Status changed from Feedback to Verified

I also cannot reproduce this issue. I think it may have been caused by corruption of the elasticsearch backlog index on the testing server? I am not sure, but I am going to close this ticket, please re-open if the problem is reproduced.

Also available in: Atom PDF