Bug #13106

Markdown not working on UI "Edit theme" page of archival repository

Added by Corinne Rogers 3 months ago. Updated 2 months ago.

Status:VerifiedStart date:07/10/2019
Priority:MediumDue date:
Assignee:-% Done:

0%

Category:Formatting
Target version:Release 2.5.2
Google Code Legacy ID: Tested version:
Sponsored:No Requires documentation:

Description

Markdown is not working in Page content > Description when editing the theme of a repository from the user interface.
To reproduce: log in to AtoM and check in settings that Markdown is enabled. When it is (rebuild search index if necessary), navigate to an archival institution record, click 'Edit theme' and add text in the Page content > Description text field using Markdown syntax. Save and review record. Syntax elements appear rather than the formatting intended.

Screenshot 2019-07-10 14.16.21.png - result (30.7 KB) Corinne Rogers, 07/10/2019 02:25 PM

Screenshot 2019-07-10 14.17.05.png - editing (19.4 KB) Corinne Rogers, 07/10/2019 02:25 PM

History

#2 Updated by Mike Cantelon 2 months ago

  • Status changed from New to Code Review

#3 Updated by Mike Cantelon 2 months ago

  • Status changed from Code Review to QA/Review

Merged into qa/2.6.x.

#4 Updated by Dan Gillean 2 months ago

  • Status changed from QA/Review to Feedback
  • Assignee set to Mike Cantelon
  • Target version changed from Release 2.6.0 to Release 2.5.2

Looks good in 2.6 - please feel free to backport to 2.5! (note I had worker issues, so had to do a workaround for that, but otherwise both markdown and html worked in the edit area.)

#5 Updated by Mike Cantelon 2 months ago

  • Status changed from Feedback to QA/Review
  • Assignee changed from Mike Cantelon to Dan Gillean

Awesome... I've backported it to stable/2.5.x.

#6 Updated by Dan Gillean 2 months ago

  • Status changed from QA/Review to Verified
  • Assignee deleted (Dan Gillean)

Also available in: Atom PDF