Bug #3842

Installer ignores table prefix

Added by Jesús García Crespo almost 10 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:VerifiedStart date:
Priority:LowDue date:
Assignee:Jesús García Crespo% Done:

0%

Category:-
Target version:Release 1.3
Google Code Legacy ID:atom-1893 Tested version:
Sponsored: Requires documentation:

Description

To reproduce this error: ========================
1) Fresh install
2) Insert table prefix
3) Complete installation process

Resulting error: ================
The table prefix is ignored. Tables are also inserted with the source name, without any prefix. This would cause conflicts when user want to share the same database for different applications or two or more instances of qubit.

Expected result: ================
The prefix selected by the user should be inserted as the first part of each table name.

[g] Legacy categories: Installation

History

#1 Updated by Jesús García Crespo almost 10 years ago

In r8800 I removed tablePrefix field/option from the installer.

#2 Updated by Jesús García Crespo almost 10 years ago

  • Target version changed from Release 1.1 to Release 1.2

Bump to 1.2.

[g] Labels added: Milestone-Release-1.2
[g] Labels removed: Milestone-Release-1.1

#3 Updated by David Juhasz about 9 years ago

  • Priority changed from High to Medium

[g] Labels added: Priority-Medium
[g] Labels removed: Priority-High

#4 Updated by David Juhasz about 9 years ago

  • Priority set to Low

[g] Labels added: Priority-Low

#5 Updated by David Juhasz over 8 years ago

  • Target version set to Release 1.3

Roll over to Release 1.3

[g] Labels added: Milestone-Release-1.3

#6 Updated by Jesús García Crespo over 8 years ago

  • Status changed from New to Verified

The field was removed.

Also available in: Atom PDF