Bug #4361

Deleted records showing up in search results

Added by Jessica Bushey almost 8 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:VerifiedStart date:
Priority:CriticalDue date:
Assignee:David Juhasz% Done:

0%

Category:-
Target version:Release 1.3
Google Code Legacy ID:atom-2413 Tested version:
Sponsored:No Requires documentation:

Description

To reproduce this error: ========================
1)search records using specific terms
2)delete records that include those terms
3)search records using specific terms

Resulting error: ================
deleted records are showing up in search results

Expected result: ================
no deleted records in search results
no hits

[g] Legacy categories: Search / browse

Delete_test_1.png (26.2 KB) David Juhasz, 12/01/2012 05:40 AM

Delete_test_2.png (7.1 KB) David Juhasz, 12/01/2012 05:40 AM

Delete_test_3.png (17.2 KB) David Juhasz, 12/01/2012 05:40 AM

History

#1 Updated by Jessica Bushey almost 8 years ago

If you select the deleted record in the search results you receive a 404 error.

404 | Not Found | sfError404Exception
Empty module and/or action after parsing the URL "/heit-family-2;isad" (/).
stack trace

at ()
in SF_ROOT_DIR/vendor/symfony/lib/controller/sfFrontWebController.class.php line 44 ...
if (empty($moduleName) || empty($actionName)) {
throw new sfError404Exception(sprintf('Empty module and/or action after parsing the URL "%s" (%s/%s).', $request->getPathInfo(), $moduleName, $actionName));
}
// make the first request
at sfFrontWebController->dispatch()
in SF_ROOT_DIR/vendor/symfony/lib/util/sfContext.class.php line 170 ...
at sfContext->dispatch()
in SF_ROOT_DIR/qubit_dev.php line 12 ...

symfony settings ...
request ...
response ...
user ...
global vars ...

symfony v.1.4.19-DEV - php 5.3.2-1ubuntu4.14
for help resolving this issue, please visit http://www.symfony-project.org/.

#2 Updated by David Juhasz almost 8 years ago

Can't reproduce, see attached screenshots Delete test 1 through 3.

#3 Updated by Jessica Bushey almost 8 years ago

  • Status changed from QA/Review to Feedback

I retested and I still get the same behaviour and error.

#4 Updated by Jessica Bushey almost 8 years ago

  • Status changed from Feedback to Verified

I quit, cleared cache, restarted VM etc... and now it works.

#5 Updated by Jessica Bushey over 7 years ago

  • Sponsored set to No

this issue was reported by a user in the forum: https://groups.google.com/d/topic/ica-atom-users/b2Fm2bzmD2I/discussion

Also available in: Atom PDF