Bug #5669

Deleting accession, deaccession records leads to blank screen

Added by Jen Whitney over 8 years ago. Updated over 8 years ago.

Status:VerifiedStart date:09/25/2013
Priority:CriticalDue date:
Assignee:Jesús García Crespo% Done:

100%

Category:Accessions
Target version:Release 2.0.0
Google Code Legacy ID: Tested version:
Sponsored:No Requires documentation:

Description

Steps to reproduce
Click on accession or deaccession record
Click 'Delete'
Choose 'Delete' again to confirm

Result
Blank page

Expected result
Display of Manage Accessions page

History

#1 Updated by Dan Gillean over 8 years ago

  • Priority changed from Medium to Critical
  • Target version set to Release 2.0.0

Thank you for reporting this issue! It will help us triage the issues more quickly in the future if you can clarify which version of AtoM you are using (e.g., 2.0.0 development branch, 1.3, 1.3.1, 1.x development branch, etc.)

I have tested this in 1.x and deleted an accession record without any issues. Testing in 2.x reproduced the issue, so I am assigning this to 2.0 and marking critical - basic add/edit/delete functionality is core and should be in the release.

If you've encountered this error in 1.3 or earlier, I suggest upgrading your local installation to 1.3.1.

Thanks again for filing the issue!

#2 Updated by Jesús García Crespo over 8 years ago

  • Status changed from New to QA/Review
  • % Done changed from 0 to 100

Applied in changeset atom|commit:5cf42975868380fc8d3cdb6f3148802b685a64c8.

#3 Updated by Dan Gillean over 8 years ago

  • Status changed from QA/Review to Verified

Also available in: Atom PDF