Bug #9844

When Flash is disabled, multi-uploader displays blank screen instead of warning

Added by Dan Gillean about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:VerifiedStart date:05/13/2016
Priority:MediumDue date:
Assignee:Dan Gillean% Done:

0%

Category:Digital object
Target version:Release 2.3.0
Google Code Legacy ID: Tested version:2.2, 2.3
Sponsored:No Requires documentation:

Description

Related to this thread in the user forum: https://groups.google.com/d/msg/ica-atom-users/f9IwT85V9-I/goKhFO3XFAAJ

the swfUploader currently relies on Flash to work - the long-term goal is to replace it with something HTML5-based so we can remove this dependency. More and more users/browsers are disabling Flash by default for security.

Normally, if Flash is not installed or disabled on the user's machine, AtoM should provide a warning message indicating as much. See:

Right now, this warning is not working. To reproduce:

  • Disable Flash in your browser
  • Navigate to an archival description
  • Select upload digital objects

Result: blank page showing only a title - no uploader, no warnings
Expected result: user is shown a warning indicating that the multi-uploader requires Flash.

demo.gif (951 KB) Jesús García Crespo, 05/13/2016 02:22 PM

History

#1 Updated by Jesús García Crespo about 6 years ago

  • Status changed from New to Code Review
  • Assignee changed from Jesús García Crespo to Mike Cantelon

#2 Updated by Jesús García Crespo about 6 years ago

#3 Updated by Jesús García Crespo about 6 years ago

  • Status changed from Code Review to QA/Review
  • Assignee changed from Mike Cantelon to Dan Gillean

#4 Updated by Dan Gillean about 6 years ago

  • Status changed from QA/Review to Verified

Also available in: Atom PDF